PF DN - Fotografie Wonen, werken en leven in Dijk en Waard

Wonen, werken en leven in Dijk en Waard

Op deze pagina kun je een beeld krijgen van de wijze waarop de foto’s worden gemaakt voor het project ‘Wonen, werken en leven in Dijk en Waard’ en hoe deze foto’s uiteindelijk worden gebruikt.

Het project ‘Fotografie Wonen, werken en leven in Dijk en Waard’, uitgevoerd door Fotografie doorNorbert in opdracht van de gemeente, richt zich op het vastleggen van het dagelijkse leven in Dijk en Waard. De bedoeling van dit project is om alledaagse momenten van de inwoners te fotograferen, zoals zij werken, wonen en hun dag doorbrengen. Het geeft een realistisch en direct beeld van de gemeenschap.

De foto’s die gemaakt worden, laten verschillende activiteiten en momenten zien, van werk tot vrije tijd. Deze foto’s worden toegevoegd aan de beeldbank van de gemeente, waarmee ze een breder publiek kunnen bereiken en een beeld geven van het leven in Dijk en Waard.

Enkele voorbeelden hoe foto's toegepast kunnen worden

origineel

fotografie doorNorbert 231031 124300 3 scaled 1 1024x683 - Fotografie Wonen, werken en leven in Dijk en Waard
facebook ad mockup - Fotografie Wonen, werken en leven in Dijk en Waard

origineel

fotografie doorNorbert 231029 104959 scaled 1 1024x683 - Fotografie Wonen, werken en leven in Dijk en Waard
linkedin ad mockup - Fotografie Wonen, werken en leven in Dijk en Waard

Belangrijk in dit project is de toestemming van de gefotografeerde personen. Iedereen die deelneemt, tekent een document waarin ze toestemming geven voor het gebruik van hun beelden. Maar, als zij dat willen, kunnen ze deze toestemming op elk moment weer intrekken. Dit zorgt ervoor dat de privacy en wensen van de deelnemers gerespecteerd worden.

Samengevat is ‘Fotografie Wonen, werken en leven in Dijk en Waard’ een project dat het gewone leven in de gemeente in beeld brengt en de inwoners de kans geeft om hun verhalen en ervaringen te delen.

Heb je over dit project vragen of lijkt het je juist leuk om mee te doen dan kun je fotografie doorNorbert het beste bereiken via [email protected]

Scroll to Top